Anammas formbara färs

on

formbar-fars

Ok, jag erkänner. Jag var oerhört skeptisk vad gäller Anammas formbara färs. OERHÖRT.

Så igår testade jag. Hade tänkt göra typ kebabspett men eftersom jag hade soltorkade tomater och oliver hemma så blev det lite annan smaksättning. Hade säkert blivit snäppet godare om jag inte haft i för mycket av paprikapulvret som var märkt ”starkt”…

img_20180401_1002421958660128.jpg

Färsen har samma konsistens som grovmalen köttfärs och håller ihop bra. Man låter den helt enkelt tina och smaksätter och formar sedan burgare, spett, bullar, dolmar eller vad man nu vill ha.

Det är nästan lite för bra. Drygt och bra.

Om man vill ”lura” köttätare så är det här färsen att göra det med.

Annonser

2 kommentarer Lägg till

  1. pbloggen skriver:

    Jag har en påse som ligger och väntar i frysen.

    1. Maria65a skriver:

      Kul att höra vad du tycker sen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s