Kungsmussling blev mussla

Blev så glad när ICA Maxi hade Kungsmussling i lösvikt köpte ett gäng och redan då började jag tänka på kammusslor. Hittade ett recept som jag modifierade lite eftersom jag inte använder fett i maten men på det stora hela blev det rätt så lika. Glömde köpa persilja så jag tog fryst dill istället och fullkornspasta till.

http://www.forkandbeans.com/2014/05/06/king-oyster-mushroom-scallops/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s