Chiliaioli – äggfri

on


Det blev kikärtsspad över från burken som ska bli kikärtsbiffar så jag passade på att göra lite aioli 
2 msk kilärtsspad
1 tsk dijonsenap
1 tsk vinäger
1 tsk sambal
1 pressad klyfta vitlök
en nypa salt
olja som inte har så genomträngande smak

vispa eller mixa allt utom oljan.
tillsätt oljan droppvis tills det fått majonnäskonsistens. jag använde ca 1,5 dl olja
smaka av med salt och peppar

klart!

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s