Syrad Chili

on

img_2536.jpg

sammanlagt 350 g av olika chilifrukter (mest Habanero och Jalapeno) mixades med 2 vitlökar modell solo och 7 gram salt. Nu står dom i en burk (jag ska röra om varje dag och gummiringen är inte på för att det ska kunna pysa lite) och där får dom stå 3-4 veckor innan jag lägger på gummiringen. Sedan kan man:

A/ låta dom fermentera vidare i flera månader
B/ Mixa till en slät puré och blanda med vinäger
C/ mixa till en slät puré, sila och få typ tabasco

Vi får se hur jag gör!

Annonser

2 kommentarer Lägg till

  1. guwima skriver:

    Nån slags Sambal Oelek?

    1. Maria skriver:

      Ska mixa den sen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s