Tempeh med dressade ugnsgrönsaker

on

Vem kunde tro att aubergine, senap och pepparrot var en himmelsk kombination? Det upptäckte vi igår när jag bad väninnan göra en dressing (enda kravet var att den skulle innehålla dijonsenap och pepparrot) som skulle hällas över de varma ugnsgrönsakerna dvs butternutsquash, palsternacka, aubergine och rödlök.

”Jag har inga mått” sa väninnan som mixade, smakade av, mixade

Det blev fantastiskt gott och just att hälla en dressing över grönsakerna direkt på plåten när dom kommer ut ur ugnen ger en väldigt god och krämig smak. Prova!

Till det stekte jag tempeh som sista minuterna vändes i lite bbq sås.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s