Fyllning till bakpotatis

img_0217

Cashewmajjo blandat med Carlshams margarin och misopasta blev riktigt god fyllning i bakpotatis

Cashewmajjo – Ta solroskärnor vid nötallergi:
100 g cashewnötter – naturella. För snabb variant häll kokande vatten över och låt mjukna i 30 min, vid mer planering – lägg dom i blöt på morgonen

Img-HMVS0-BD-400_1

Mixa de avrunna nötterna med 1 msk dijonsenap, saften från 1/2 citron och en gnutta salt. Mixa helt slätt i en höghastighets blender.

Blanda och mixa med mixerstav ihop lika delar majjo, Carlshams margarin och ljus miso pasta.
Enkelt och gott.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s