Svartkålssallad

Gör en dressing först: 1 pressad citron, ca 0,5 dl olivolja, 1 vitlök solo (eller 2 klyftor) en massa svartpeppar – grovmalen och en nypa salt. Mixa!

 

Ta bort den grova nerven på kålen och strimla fint. Lägg i en skål. Häll över dressingen och rör om så att allt täcks av dressingen – det gör kålen mjuk. Lägg på 2 dl russin och önskad mängd fuskparmesan 

Ställ in i kylen, övertäckt, en timme och ät sedan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s