Sojafri kålpudding

Dottern suckade när jag sa att jag var sugen på kålpudding ”du har sojafärs i va?”

Ja, det brukar jag ha men det funkar ju inte om hon är sjugen för hon blir sjuk av sojaprodukter. Funderade lite på mitt favoritrecept som jag verkligen gillar…

https://mariasmatintag.wordpress.com/2015/05/13/kalpudding/

…och bytte helt enkelt ut färsen mot tre morötter, en bit rotselleri och 150 gram champinjoner som jag körde till färskonsistens (se bild) i matberedaren innan jag stekte på det enligt receptet. Tamarin byttes ut mot coconut aminos för att ge sälta. Funkade jättebra och smakade gott 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s