Nyårsmat


Små pumpernickelbröd med (från vänster) morotsmisosmör, avokado/sojafraich med hackad lök och algrom och den sista med basilikafraich och shitakebacon


Varmrätt med marinerade sojabiffar, palsternackspuré, ugnsstekta polkabetor, Tapiokulor och Misosmör


Efterrätt blev saffranspannacotta med granatäpple och pistagenötter

Annonser

2 kommentarer Lägg till

    1. Maria skriver:

      Det var riktigt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s