Krämig currydressing

Den här krämiga dressingen/såsen passar bra till sallad – såklart – men även som tex fyllning i bakpotatis. Själv ska jag ha den till den rawfoodmiddagen jag ska fixa ikväll

Dagen innan (eller på morgonen om det ska ätas till middag): Blötlägg 2 dl cashewnötter i vatten

Nästa dag:
Blötlagda cashewnötter
8 st dadlar utan kärna
2 tsk grönsaksbuljongpulver
2 dl vatten
2 tsk curry
1 tsk srirasha

Mixa helt slät i en mixer. Håller minst en vecka i kylen.

Annonser

4 kommentarer Lägg till

  1. WoW skriver:

    Måste göra någon sådan där cashewnötsdip snart!

    1. Maria skriver:

      och en med curry borde du gilla!

      1. WoW skriver:

        Absolut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s