Vegansk ”carbonara”

on

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/409/9857509/files/2014/12/img_2678.jpg
Blomkål och Bjäst is the shit!

1 blomkålshuvud
1/2 pkt havregrädde
Ca 1 dl Bjäst
1 klyfta vitlök
1 chili
Salt
Svartpeppar

Koka pasta, skölj i kallt vatten
Under tiden pastan kokar:
Ångkoka blomkålen i buketter
När den är mjuk, mixa med havregrädde, vitlök, chili och Bjäst.
Smaka av med salt

Blanda det mixade i pastan och ha i mängder av nymalen svartpeppar
Servera med svarta oliver och strimlor av soltorkad tomat och basilika – om du har det sistnämnda hemma!

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. Mies liv skriver:

    Bjäst, bjäst, bjäst… jag MÅSTE komma ihåg bjäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s