Portobellosvamp

IMG_1925.JPG

IMG_1935.JPG

Skivad portobello är underskattat som smörgåspålägg!
La in 6 st stora svampar (utan fot) i ugnen efter att hällt riktigt med olivolja över, penslat kanterna noga och kört dom i 200 grader tills dom var mjuka. Lät dom kallna lite innan jag skar dom i halvcentimeters skivor och använda som pålägg på mackan med lite körsbärstomat, finhackad chili och flingsalt.
Räckte till morgonens frukost med!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s