Norirullar

20140605-055108-21068218.jpg

20140605-055106-21066949.jpg

20140605-055110-21070821.jpg

20140605-055109-21069530.jpg

Dom hade blivit bättre om jag haft en ånginsats som passade wokpannan. Nu blev kinakålen lite väl blöt. Men smaken var det inget fel på

1 huvud kinakål Skär i 8 klyftor
1 morot skär i strimlor
200g tofu
majs

Ångkoka kinakål och morot tills dom är mjuka. Lägg på kökshandduk och krama ur överflödig vätska

Skiva och stek tofun

Lägg ut noriark på en sushimatta och lägg ut kinakål, morot, majs och tofu. Rulla ihop som när du gör ssh. Skiva och ät med wasabi och tamari

20140605-055646-21406203.jpg

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. pysbloggen skriver:

    Jaaa! I helgen tror jag minsann.☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s