Fyllning till sommarens wraps

20140601-105026-39026420.jpg

20140601-105038-39038404.jpg

20140601-105056-39056741.jpg

20140601-105106-39066279.jpg

Det jag saknar är smörgåspålägg. Det känns inte så kul att bara skiva tomat/gurka på en macka och ibland finns det inga bra avokados att uppbringa.

Men jag kör en favorit i repris ”ägg”sallad
den går att variera med vilken kryddning man önskar och svart salt är bara en extra piffig grej – vanligt salt går bra. Och det funkar att köpa färdig veganmajjo. Och tänk vad gott att ha i wraps eller i en baguette när det är utflyktsdax!

Nu vet jag inte hur länge blandningen håller i kylen, min tar slut efter två dagar… men säkert 5-7 dagar!

20140601-111510-40510808.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s