Ett tips!

on

Jag använder nästan alltid färs från Anamma när jag gör färssåser men ibland tycker jag att det saknas lite tuggmotstånd i den. Den blir lixom för slät. Så igår när jag gjorde typ Sheperdspaj (bra svenengelska) så körde jag två skalade råa morötter i matberedaren tills bitarna fick samma storlek som köttfärssmulor och tillsatte när färssåsen var klar. Det gav en mycket bättre konsistens på såsen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s