Röd kall sås

on

IMG_9234

Det är ingen statshemlighet att jag gillar kalla såser till mat 🙂
Röd sås:
2 dl naturella cashewnötter som legat i blör minst 4 timmar
2 msk stark avijvar
1 riven vitlök (solo)
salt
vatten

Kör allt i mixer tills det blivit en krämig sås. Låt stå i kylen ett tag

Såsen serverades till knaperstekt tofu och ugnsstekt butternutsquash

IMG_9236

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. pysbloggen skriver:

    Hur får du tofun knaperstekt? Jag har för mig att det finns i nåt recept hos dig……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s