Grön STARK sås

20131212-175801.jpg

20131212-175822.jpg

3 dl färsk koriander (köpte kraftigare på en asiatisk butik istället för dom rangliga i kruka i vanliga butiken)
1 dl myntablad utan stjälk
1/2 gul lök
2 klyftor vitlök
1.5 msk pressad citron
1.5 tsk socker
0.5 tsk salt
2 msk vatten
resterna (ca 3 msk) av tofuline mjuk”osten” men jag antar att ph-ost eller yoghurt eller soja/havregrädde funkar lika bra

Mixa ihop till en grön sås.
Den ska serveras till tempehbullar och mungbönsnudlar imorgon.

Vad hände med den indiska maten? Jag väntar på mina specialkryddor!

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s