Tempehbullar

on

20130819-145031.jpg

20130819-145042.jpg

20130819-145050.jpg

1 msk finmalet linfrö
3 msk vatten
En rulle tempeh
1 msk sriracha
2 rivna vitlöksklyftor
1 msk tamari
1/2 tsk rökarom
1 dl ströbröd. Jag använde glutenfritt

Blanda de malda linfröna med vattnet. Låt svälla en kvart.
Blanda i hop linfrövattnet och alla andra ingredienser. Kör med mixerstav så att bönorna blir lite mindre.
Rulla bollar med vattensköljda händer och lägg i ugnsforn med lite olja i.
Ställ in i 225• och låt stå till dom fått färg

20130819-173520.jpg
tempehbullar, grönkålssallad och potatis

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s